keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

The one

Haluan ekana esitellä mun hääpuvun, sillä itselleni se on ollut kaikissa seuraamissani hääblogeissa se yksi odotetuimmista jutuista! Ja mä nyt oon hääpukufriikki enkä malta enää pantata tätä. Löysin mun puvun jo viime vuoden syyskuussa Niinattaresta, eikä -15% alennus varsinaisesti hidastanut ostopäätöksen tekoa.

Kriteerit the puvulle oli laahus, jonkin verran blingiä, olkaimeton, laahus, ei mielellään ihan suoraa pääntietä, näyttävä helma, pitsistä plussaa, isosta laahuksesta plussaa. Ja mikä sieltä sitten lähti mukaan ja päätyi päälle? Mainitsinko jo että halusin ehdottomasti kunnon laahuksen? :D

Blue by Enzoani Dabra

Photo by Lars Johnson Photography


Photo by Lars Johnson Photography

Photo by Lars Johnson Photography

Ihana ihana mekko muhkeaakin muhkeammalla tyllihelmalla. Yläosa on kauttaaltaan pitsiä ja pitsikuviot jatkuvat helmaan ja laahukseen ihan alareunaan asti.
Puvussa on valmiiksi ommeltu helmiä ja timantteja nätiksi vyöksi, mutta mulle se oli kuitenkin vähän liian pliisu. Niinkuin oon täällä jossain aikaisemmassa postauksessa paljastanut, niin löysin ihan täydellisesti mätsäävän vyökorun siihen joka ompelijan toimesta kiinnitettiin pukuun. Lisäyksen myötä puvusta tuli täydellinen (ja uniikki, heh), eikä siihen sitten tarvinnut tehdä mitään muuta kun lisätä pieni lenkki ja nappi laahuksen nostoa varten.
 
Ja se laahus, sehän on se tämän puvun juttu. Se on nimittäin aika huge! :D Vaikka laahus nostettiin ylös nappiin kiinni, sen massiivisuudesta johtuen sitä jäi silti auki lattialle keskivertopuvun laahuksen verran :D Tästä huolimatta pärjäsin puvun kanssa tosi hyvin koko illan eikä laahus haitannut menoa yhtään. Näissä sovituskuvissa mulla on merenneitomallisen puvun alushame, joten helma ei ole niin muhkea mitä oikeasti.
 
 
 
Harmillisesti olin ilmeisesti kutistunut yläosasta sen verran liikaa sitten helmikuisen ompelijakäynnin, että puku oli hieman liian iso eikä ollut esimerkiksi vyötäröltä ihan optimaalisen napakka ja vartalonmyötäinen. Huomaan tämän kuvissa, mutta kukaan muu tuskin kiinnitti asiaan huomiota. Onneksi puvussa on kuitenkin sisäkorsetti, joka piti puvun napakasti paikoillaan ja siinä olisi ollut vielä varaa laittaa hakset yksi pykälä kireämmälle. Puvun päällä pysymisestä ei siis ollut mitään huolta.
 
 

6 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin! :)