sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

To do: Maaliskuu

Ei varmaan tarvitse edes sanoa kuinka nopeasti helmikuu suhahti ohi!! Se oli kuitenkin tehokas hääjärjestelyiden suhteen ja saatiinkin monta tärkeää asiaa tehtyä.


Helmikuussa:
- Tilattiin kutsut ja laitettiin ne postiin tasan kolme kuukautta ennen hääpäivää, ihan niinkuin olin alunperin suunnitellut, jes!
- Varasin hotellin mulle ja kaasoille pe-la sekä mulle ja miehelle la-su yöksi. Ei hyvää päivää kuinka pitkään tätäkin oli jahkattu edes takaisin. :D
- Käytiin varaamassa miehelle frakki Niinattaresta. Hän siis vuokraa itselleen frakin hääpäiväksi ja saatiin siihen pieni alennus, joka kuuluu mekon ostajan etuihin.
- Samalla reissulla ostin itselleni vannehameen.
- Tilasin korvikset ja ostin rannekorun, joten nyt on mun korusetti kasassa.
- Kävin pukuni kanssa ompelijalla tarkistamassa mitä muutostöitä se vaatii. Ja vastaus on ei mitään :D Vain laahuslenkki ja pieni lisäys jonka löysin ja tilasin jenkeistä ja josta kerron kun saan otettua siitä kuvan puvun noudossa ensi viikolla.
- Tilasin alusvaatteet, nyt on sekin asia pois päiväjärjetyksestä.
- Käytiin tilaamassa mulle vihkisormukset.
- Olin yhteydessä kampaamoon ja varmistin varatun aikani hääpäivälle. Hyvä että tein niin koska se oli heiltä johonkin kadonnut...Maaliskuussa:

- Esteettömyystodistus.
- Voisin aloittaa etsimään bestmaneille kravatteja. He laittavat mustan puvun ja valkoisen kauluspaidan ja haluan että heillä on joko tummansiniset tai shampanjan väriset skrakat.
- Pitäisiköhän pappiasiaa alkaa selvittämään...?
- Täytyy löytää huntu.
- Ei olla mietitty vieraskirja-asiaa vielä yhtään! Tämä täytyy ottaa haltuun.
- Mahdollisesti tilataan myös paikkakortit WPD:ltä ja se pitää hoitaa kyllä maaliskuussa. Otetaan mutu-tuntumalla lukumäärä, ei se niin vakavaa jos niitä muutama jää vaikka yli.
- Käydään Klaus K:n hääkenraalissa. Ilmoittauduttiin tähän jo häämessuilla ja nyt se on sitten tämän kuun puolessa välissä edessä. Odotan mielenkiinnolla uusittujen sviittien näkemistä!Ja taas on fiilis että mitähän tärkeää olen unohtanut... Nyt alkaa olemaan mun vaatetus ja asustus kasassa, samoin miehen. Juhlapaikkaan liittyviä juttuja voidaan alkaa järjestää vasta huhtikuussa (jep, vasta niin myöhään). Ehkä se on se mikä aiheuttaa hämmentyneen fiiliksen kun näinkin lähellä juhlia emme voi vielä lyödä juhlapaikkaan liittyviä asioita. 

Kuvina ihania Pronoviaksen vuoden 2015 malliston pukuja.

Kuvat: Pronovias 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin! :)