torstai 4. syyskuuta 2014

Our dream honeymoon continues...

Mihis sitten mentäis? No Havaijille! Havaiji on ollut mun koko elämän mun sellanen unelmien matkakohde ja juurikin nimenomaan häämatkakohde. Oon siis jo joskus yläasteella ajatellut että Hawaille haluan sitten joskus häämatkalle. Ja nyt se toteutuu! <3 

LAX-MAUI. Edellisessä häämatkapostauksessa päästiin siis Los Angelesiin asti, mahdollisesti ollaan koukattu San Diegossa ja ehkä jopa Las Vegasissa, who knows! :D Losista lennetään Havaijin toiseksi suurimmalle saarelle, Mauille. Todellinen trooppinen paratiisi siis odottaa upeine hiekkarantoineen ja vehreine luontoineen! Täällä tullaan viettämään sitä oikein siirappista honeymoon-meininkiä :D Mauilla hengaillaan vähän reilu viikko ja sieltä lennellään sitten seuraavaan paikkaan, Oahulle. 

Maui

Oahulla ollaan aluksi Havaijin ehkäpä tunnetuimmassa paikassa eli Honolulun kaupungissa, jossa sijaitsee yksi maailman kuuluisimmista rannoista, Waikiki Beach. Honolulussa halutaan ehdottomasti käydä Pearl Harbourissa ja ylipäätään vaan ajella saarella ympäriinsä ja istua rannalla katselemassa taidokkaita surffareita.

Waikiki Beach

HNL-LAX-LHR-HEL. Oahulta matka käy sitten kotia kohti, parilla stopilla luonnollisesti, matkaa kun on n. 11 000 kilometriä :D Periaatteessa lennetään suoraan, eli mitään välipäiviä kotimatkalla ei ole missään kaupungissa. Mutta eiköhän sen jaksa kun on kuitenkin kaksi välilaskua isoille lentokentille. Onpahan hyvää aikaa muistella menneitä viikkoja reissussa ja paluuajankohdasta neljän viikon takaista hääpäivää! :D Lisäksi mukavaksi matkan tekee se, että ostettiin kaikki häämatkan lennot business-luokassa (paitsi maui-oahu on economy-luokassa), joten matkustusmukavuus, hyvät unet ja tosi hyvä ruoka ovat taattuja!

Oahu

En muuten tainnut ekassa häämatkapostauksessa sanoa, mutta me tosiaan lähdetään reissuun häistä heti seuraavana päivänä eli sunnuntaina ja palataan takaisin Suomeen juhannusviikonlopun sunnuntaina. Tämä oli meille molemmille myös itsestäänselvyys että häämatkalle lähdetään samantien häiden jälkeen. Halutaan maksimoida se hääfiilistely ja jatkaa häätunnelman viettoa vielä varsinaisen hääpäivänkin jälkeen. Häiden jälkeen on varmasti vähän tyhjä olo, että tässäkö se nyt oli, mutta kun lähtee suoraan häämatkalle niin pilvissä leijuminen voi jatkua! :D

Mitään hotelleja ei olla vielä varattu, joten jos jollakulla on hyviä hotellivinkkejä mihin tahansa meidän matkan kaupunkiin, niin saa mielellään jakaa kommenttiboksissa! :) 

11 kommenttia:

 1. Ah, häämatkan lennot business-luokassa, toteutumaton unelma! Voi kun olisi tähän rahaa sitten kun päätetään suunta. Olen nimittäin 69 maassa reissannut, mutta koskaan, EN KOSKAAN, ole päässyt business-luokkaan (First-world problem, todellakin)!

  Las Vegasiin jos päädytte, niin suositan varaamaan jonkun upean "klassikkohotellin", itse ihmettelimme menoa Ceasar's Palacesta käsin, toimi hyvin. Upgrade on yleensä taattu siellä, vähintään kauniisti kysymällä. Toinen vinkkini Vegasiin on upea häämatkateemaan sopiva päiväretki: helikopterilento Grand Canyonille! Kävimme itse tällaisella puolenpäivänretkellä, johon kuului laskeutuminen kanjoniin ja pieni shampanjapiknik. Muistamme sen ikuisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Business-luokassa lentäminen on kyllä mukavaa touhua! Itse olen muutaman kerran onnekseni päässyt siellä matkustamaan ja se kyllä lisää matkustusmukavuutta huimasti!! Ja on siinä sellaista tiettyä ihanaa ylellisyyttä että lentomatkasta oikeasti nauttii! Suosittelen keräämään lentopisteitä, niillä saa upgreidattua aika näppärästi lentoja ylempään luokkaan! Sinäkin näköjään matkustat sen verran paljon että pisteitä karttuisi hyvää tahtia.

   Täytyy katsoa ehditäänkö Vegasissa käymään, mutta jos mennään niin nämä vinkit on ehdottomasti pistetty korvan taakse! Olenkin itseasiassa aina miettinyt että jos joskus Vegasiin menen niin haluan yöpyä joko Bellagiossa tai Caesar's Palacessa! :)

   Poista
 2. Wau, varmaan ihan mieletön matka teillä tiedossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotetaan kyllä ihan täpinöissä reissua!! :D

   Poista
 3. Aivan ihanaa, että meette häämatkalla Havaijille :) Mekin ollaan mietitty kumpi vetää enemmän puoleensa, Havaiji vai Uusi-Seelanti. Aloin näiden sun postauksien myötä kyllä innostua uudestaan tosta Havaijista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi-Seelanti on aivan varmasti yhtä upea kohde! Meidän ysätävät oli siellä häämatkallaan ja voi vitsi mitä kuvia ja kertomuksia he toivat mukanaan!!

   Poista
 4. Aivan unelmalta kuulostaa nämä teidän matkasuunnitelmat, business-luokat ja kaikki, ah! :)

  VastaaPoista
 5. Oooh, niin mieletön reissu tulossa teille kyllä, vautsivau! Pitää kyllä toi Havaiji päästä kanssa joskus kokee. Toivottavasti jaksat kirjotella blogia vielä häiden jälkeen ja kertoo teidän upeasta honeymoonista matkapostausten muodossa! Tietysti sit jälkikäteen, matkasta ja toisistanne pitää tietysti nauttia paikan päällä täysin siemauksin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti aion tehdä jonkinlaisen matkakertomuksen tänne! Se on kiva että itsellekin jää sitten kuvien lisäksi muistot kirjoitettuna! :)

   Poista
 6. Oij, teille on kyllä tulossa ihan mahtava häämatka :). Meillä myös suunnitelmissa Havaiji (häät elokuu 2016), joten jään odottamaan matkapostausta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotetaan super innolla matkaa! :) Ihanaa että teilläkin on upea matka jota odottaa! Teen sitten matkan jälkeen postauksia joten kannattaa tosiaan pysyä tutkalla :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin! :)