lauantai 6. syyskuuta 2014

HSS Boathouse

Siinäpä se! Meidän upea juhlapaikka Helsingin Liuskasaaressa! Oon niin fiiliksissä että saatiin kyseinen ravintola meidän hääjuhlalle, se on täydellinen! Se on juuri sopivan kokoinen meidän häille, Boathouseenhan mahtuu alakertaan 120 henkeä ja jos on oikein isot juhlat niin yläkertaan vielä 70 henkeä lisää. Meillä tulee kyllä pelkkä alakerta käyttöön ja parempi niin, sillä mun mielestä olisi tosi tylsää jos osa vieraista olisi erillään yläkerrassa. 

kuva
Boathousen pääsali on pyöreän muotoinen ja ikkunoita on koko seinän leveydeltä, joten näkymät ovat huikeat suoraan merelle! Kuvan ulkopuolelle on jääneet tosi kauniit rappuset yläkertaan, joita siis on yläkerran molemmissa päissä. Sisään tultaessa ekana on aulatila jossa on muistaakseni muutama nojatuoli. Kuvassa oikeassa reunassa on baaritiski, johon tullaan meillä kattamaan alkupalabuffet. Kuvan tavallaan alareunan "alle" jää pieni lava, jossa tulee olemaan bändin paikka. Juhlasalin vasemmalla puolella on veranta, jonne muistaakseni on myös mahdollista saada nojatuoleja ja me ajateltiin sijoittaa lahjapöytä tänne (kuvassa verannalla näyttää olevan pöytiä katettuna). Verannalta sitten mennään upealle terassille, jolta löytyy pöytäryhmiä joilla on sitten ihana käydä viilentymässä illan mittaan. Haluan terassille laitettavan vilttejä lämmikkeeksi ja lyhtyjä tuomaan tunnelmaa. Hitsit että ärsyttää kun en touko-kesäkuun vaihteessa muistanut ottaa kuvia kun käytiin vähän tutustumassa paikkaan vähän tarkemmin ja jututtamassa hovimestaria. Harmiksemme ylläolevassa kuvassa näkyviä pyöreitä pöytiä ei enää ole ravintolan kalustevalikoimassa, olisi ollut kiva laittaa 3-4kpl viiden hengen pöytiä noin niinkun kuvassa. Tosin olisi kyllä ollut vaikea päättää että ketkä kolme ihmistä minun ja Miehen kanssa istuisi samassa pöydässä.... Me ei nimittäin haluta omaa erillistä pöytää, vaan halutaan ehdottomasti istua mielellään suuressa pöydässä jossa olisi kaasot, bestmanit ja molempien vanhemmat, eli tavallaan kaikkein tärkeimmät vieraat. Pitänee vähän miettiä miten homma saadaan jäjestymään... No mutta aikaa on!

Äh en tiedä kenen kuva tämä alunperin on, mutta oli pakko laittaa se tänne kun tässä näkyy niin hienosti koko saari ja Kaivopuisto
Me tosiaan tehtiin Boathouseen alustava varaus muistaakseni jo helmikuussa ja sitten tuossa kesän alussa maksettiin varausmaksu ja bookattiin paikka virallisesti meille hääpäiväksi. Boathouse on kyllä mun unelmien hääpaikka!! Se on niin kaunis ja se että se sijaitsee saaressa on mun mielestä mahtavaa! Täytyykin muuten miettiä jos vuokraisi tuolihuput, tilasta tulisi vieläkin raikkaampi! Lisäksi kun tilassa on kahdenlaisia tuoleja niin sillä että noissa puun värisissä olisi huput, tuolit olisi paljon yhtenäisemmät! 

Muistuuko kenelläkään äkkiseltään mieleen mistä saisi tuolihuput vuokrattua Helsingissä edullisesti?

Tänään menen sovittamaan yhden kaasoni kanssa kahta hääpukua, jotka on pyörineet viime viikot tauotta mielessä... Saisinkohan vihdoin tehtyä suuren ja tärkeän päätöksen... ;) 

6 kommenttia:

 1. Onnea juhlapaikasta! Boathouse on upea valinta :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi! Kiva kun saitte haluamanne paikan! :) Ei ole muuten sama juhlapaikka kun meillä ;) Meillä oli alusta asti kriteerinä, että pitää saada tuoda omat juomat, joten ei harkittu ravintoloita ollenkaan.

  VastaaPoista
 3. Joo toi on kyllä niin nappi juhlapaikka meille!! :)

  VastaaPoista
 4. Boathouse on kyllä aivan upea! Tulee varmasti olemaan ikimuistoiset ja kauniit häät teillä! Toi merimaisema on vaan niin jotain mieletöntä ja toi on kyllä ihana toi Boathousen muoto ja tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän kanssa erityisesti tuosta pyöreästä myodosta! Kaikki näkevät kaikki. Muutenkin se on aika ainutlaatuinen juhlapaikka :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin! :)