maanantai 28. huhtikuuta 2014

Mekkosovitus vol.1

Nyt on ensimmäinen mekkojen sovituskierros plakkarissa. Olin varannut ajan Stockmannin häämekkoputiikkiin ja eilen sitten marssin sinne toisen kaasoni kanssa. Ja vitsit että oli kivaa! Olisin hyvin mielelläni lähtenyt vaikka haahuilemaan tavarataloon mekko päälläni xD 

Homma meni niin, että aluksi selailtiin kansioista mieluisia pukuja joita myyjä sitten haki valmiiksi sovituskoppiin ja vielä ennen sovitusta käytiin rekkejä läpi ja poimittiin sieltä pari mekkoa mukaan. Kaikenkaikkiaan sovitin neljää mekkoa, joista yksi tai kaksi oli myyjän suosittelemia.

Ensimmäisenä oli White Onen Noray, jonka olin bongannut heti aluksi kansiosta. Kaunis mekko, mutta jotenkin näin jälkeenpäin kuvasta katsottuna se on vähän pliisun näköinen...Sitten oli vuorossa UPEA Pronoviaksen Belia. Mekko on Pronoviaksen 2015 Dreams mallistosta. Helma näyttää kuvissa vähän sotkuiselta, mutta luonnossa se oli kyllä kaunis! Olen muuten laittanut joihinkin kuviin filtterin koska alkuperäinen kuva oli ruman keltainen. Sen takia esim. tää seuraava kuva on vähän tummempi ja mekko näyttää vaaleanpunaiseen vivahtavalta. Lisäksi sain omat kasvoni ja ne hölmöt haaveiluilmeet vähän paremmin piiloon :D


Tuo koristevyö ei muuten kuulu oikeasti tuohon mekkoon. Halusin lisätä mekkoon vähän jotain blingiä, ja tällaisella kauniilla vyöllä se on helposti tehty. Vyö on Lilly-merkkinen ja sopi mun mielestä tosi kivasti pukuun. Pronoviaksen omat irtovyöt maksaa 200-300€ vs. Lillyn n. 60€, joten aika selvä case miksi en merkin omaa vyötä pukuun lisännyt :D 


Seuraavana oli puku josta en tyhmänä pyytänyt tietoja ylös, koska sovitustilanteessa tämä puku jäi jotenkin muiden varjoon. Ehkä se johtui siitä että tuon Belian jälkeen kaikki vähänkään mittasuhteiltaan pienemmät puvut ei näytä juuri miltään :D Myöskin tässä puvussa korostui eniten se että puvut olivat mulle yhden tai kaksi kokoa liian isoja, joten ne kaikki jouduttiin kursimaan selkäpuolelta neuloilla tiukemmiksi. Tämä puku ei jostain syystä tuntunut niin tukevalta ja istuvalta kun muut puvut. Nyt kuvista katsottaessa tämä kyllä menee ihan selkeästi tuon W1:n puvun ohi! 


Ihana laahus <3 Tässä mekossa oli koko yläosa pientä pitsikirjailua ja blingiä kauttaaltaan siellä seassa. Sitten lopuksi villi kortti, eli ihan eri mallinen puku kun nämä edelliset! Tämä oli kunnon yllättäjä ja kiilasi sovituksessa jaetulle ykkössijalle Belian kanssa. Kyseessä myöskin Pronoviakselta Ona. Tähänkin lisäsin vyön ja puku näytti heti mun mielestä paremmalta. Harakka mikä harakka xD Tämä puku on siitä spesiaali, että siitä saa irti tuon helman ja jäljelle jää upea pitsinen pikkumekko! 


Puvun tiukka osa oli aivan superkaunista pitsiä, jossa oli myös kauttaaltaan seassa kirkkaita paljetteja (mä oon muuten tosi pitsinirso, tosi monet pitsit näyttää mun silmään liikaa pöytäliinalta). Vyön lisäämällä vyötärön kapein kohta korostui vielä paremmin. Vai mitä mieltä olette, vyöllä vai ilman? 
Paikasta voisin sanoa sen verran, että voin suositella Stockmannin hääpukuliiketta hyvin mielin! Palveluun olen tosi tyytyväinen, myyjä oli ystävällinen ja ammattitaitoinen. Hän ei hoputtanut missään vaiheessa ja sain keikistellä korokkeella mekko päälläni ihan rauhassa :D Yksi kansiosta bongaamani kiva mekko oli vasta saapumassa liikkeeseen lähiaikoina, mutta he lupasivat ilmoittaa minulle kun se on sovitettavissa. Mun mielestä oli tosi kiva juttu, että he tarjoutuivat itse olemaan yhteydessä kun lisää mekkoja saapuu, niin mun ei tarvitse käydä kyselemässä jonkun tietyn mekon perään. 

Vielä ei tullut sellaista tunnetta että "Tässä se on!", vaikka hyyyvin potentiaalisia mekkoja tässä jo oli. Jotenkin en vielä näin vähän sovittelun jälkeen osaa sitoutua mihinkään, varsinkaan kun en ole vielä päässyt sovittamaan yhtäkään Maggie Sotteron mekkoa joista kuvien perusteella olen löytänyt tosi monta mieluista. Seuraavaksi onkin tarkoitus mennä johonkin sellaiseen paikkaan, josta löytyy Sotteron mekkoja. Mistäs pääkaupunkiseudun liikkeestä niitä muuten löytyykään...? 

Sanokaas muuten mikä näistä mekoista nousee teidän mielestä ylitse muiden? :)

10 kommenttia:

 1. Vyön kanssa näytti tuo vika mekko paremmalta. :) mulla samat suosikit, kuin sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! :) Jotenkin se tietyllä tavalla tasapainottaa mekkoa kun siinä on se vyö.

   Poista
 2. Oi että miten upealta näytät ja ihania pukuja! Oon kyllä samaa mieltä että parhailta ainakin näin kuvissa näyttävät nuo Belia ja Ona. Ja ehdottomasti vyön kanssa! Korostaa kauniisti vyötäröä ja tuo tosiaan ihanaa blingiä vähän mukaan. Kasarmitorin Seremoniassa taitaa ainakin olla noita Sotteron pukuja? http://www.seremonia.fi/fi/morsiuspuvut_MaggieSottero.htm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Ja kiitos tiedosta, täytyykin varailla vaikka sinne sitten seuraava aika jossain vaiheessa! :)

   Poista
 3. Musta tuo viimeinen on kaunein. Ja vyöllä ehdottomasti! Mulla on joku fiksaatio niihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mietin vaan sitä että kuinka vaikeaa tuon mallisessa mekossa olisi liikkua ja käydä esim vessassa :D En kuitenkaan halua joutua tuskailemaan päivän aikana mitä yksinkertaisempien asioiden takia....Noh, sovittelut jatkuu ja katsotaan minkä malliseen pukuun se suurin rakastuminen sitten tulee :)

   Ja noista vöistä, mulla on ilmeisesti myös ISO fiksaatio niihin! :D Mikään puku ei nimittäin näyttänyt mun mielestä miltään ilman vyötä xD

   Poista
 4. Huh mitä upeuksia! Ääneni menee kyllä silti aivan ehdottomasti Belialle. :)

  VastaaPoista
 5. Harmittaa, että Suomessa häämekot on aina jotenkin niin halvan näköisiä. Tuo kirkkaanvalkoinen käy jotenkin kyllä silmään ja materiaali..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut mekot näyttävät vähän valjulta jos ne ovat olleet vähänkin pidemmän ajan rekissä sulloutuneena muiden pukujen seassa, esim. näistä tuossa ensimmäisessä on ehkä sellaista nähtävissä. Oikeasti Noray-puvun helma on selkeästi pöyheämpi kun se näissä kuvissa on ihan lättänä... Samat puvuthan ne muuten ovat ulkomailla ja Suomessa, siis esimerkiksi Pronoviaksen puvut ovat Suomessa samoja Pronoviaksen pukuja kuin missä tahansa muualla :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin! :)