tiistai 11. helmikuuta 2014

My hair is my crown

Hiukset on aina olleet mulle todella tärkeä elementti ulkonäössäni. Mulla on ollut koko elämäni (paria lyhyempää kautta lukuunottamatta) pitkät, tai no tosi pitkät hiukset. Tämän lisäksi ne on aika paksut, joten hiukset kirjaimellisesti on iso osa minua. Hääpäivän kampausta onkin tullut pohdittua paljon ja selattua inspiraatiokuvia jo aika monesti. Se miten hiukset ovat, vaikuttaa lisäksi mun mielestä todella suuresti siihen miltä morsian kokonaisuudessaan näyttää. Vaikka mekko olisi sama, hiuksilla lookista voidaan tehdä selkeästi rennompi tai konservatiivisempi.

Nyt tuntuu olevan kovasti muotia rennompaakin rennommat kampaukset, löysästi letitetyt letit ja hippityyliset koristeet. Näitä en niin koe omakseni, vaikka todella kauniita ovatkin. Paitsi jos kyseessä olisivat häät rannalla, sitten ehdottomasti! Sen sijaan elementtejä joista pidän ja näkisin myös itselläni: kiharat, letit kampauksen seassa struktuuria tuomassa, "nyöritykset", rentous mutta silti ryhdikkyys....

Pitkien hiusten kanssa kaikenlaiset kampaukset on mahdollisia ja oikeastaan mikä tahansa näyttää kivalta. Vaihtoehtoja siis löytyy... Eniten nään itseni joko hiukset puoliksi kiinni tai kokonaan kiinni. Seuraavana muutamia kuvia siitä mitä mulla on mielessä.


Tässä ylimmässä on upeat hiukset!! Aivan täydelliset!!

kuva

Mietin vaan että jos hiukset ovat osittain auki, niin miten ne aukiolevat kiharat pysyy matkassa mukana ja nättinä pitkän tapahtumarikkaan päivän... Haluaisin nimittäin, että oli kampaus millainen hyvänsä sitä ei tarvitsisi sen kummemmin sukia ja korjata pitkin päivää ja iltaa. 

kuva
kuva

Tämä viimeinen on aika erilainen kuin muut, mutta pidän myös tällaisista vähän sliipatummista kampauksista. Tää on sellanen tosi elegantti, kuitenkin pienellä twistillä.

2 kommenttia:

  1. Oi, nää on upeita! Kiitoksia inspiraatiosta :) Itsekin aatellu ehkä puoliksi kiinni, toi ensimmäinen olis kyllä todella ihana tyyli. Pitääkin ruveta keräilemään hyviä kuvia talteen et sit kampaajalle osaa näyttää minkä tyylistä haluais.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään! :) Vielä kun osaisi sitten lopulta päättää että mikä toteutetaan!! Inspiraatiokuvia on kyllä hyvä viedä kampaajalle näytille niin hän saa sitten paremman kokonaiskuvan siitä mitä toivotaan! Ne perus "sit tästä vähän nostettais ja tästä menis tällanen suiro ja täällä olis letti"-selitykset saattaa olla vähän hämmentäviä :D

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin! :)